Uzun zamandir yayimlanmayi bekleyen bir tarif, bu bosluğu bununla doldurayim dedim. Sofralarda renk olarak istah acicilar kategorisinde benim icin. Hemen tarife geceyim.
Hersey gozkarari, dama tadiniza gore ayarlanabilir. Kucuk bir lahana fazlasiyla yetecektir. Kucuk kucuk dogradigimiz lahanalar oncelikle tuzlu suda haslanir. Dilerseniz bol tuzla ovalayip lahanalari oldurebilirsiniz de. Sonra mayonez, yogurt ve sarimsakla lezzetlendirilir. Hepsi bu kadar.
Afiyet olsun...
Afiyet olsun...
Not: İlk yorumlari gormek isterseniz tiklayin: http://cilek.blogcu.com/1303520/
4 yorum:
en sevdiğim salata eline sağlık
Çok iğrenç bir salataya benziyor onu yemek istemezdim!!!
Yemeklere iğrenç denmesi çok sinir bozucu bence....
Bir kere deneyin,gayet lezzetlidir.
tesekkur ederim arkadasim:), o arkadasin dusuncesini onemsemedim zaten, silebilirdim de ama gerek duymadim..
Yorum Gönder