19 Ağustos 2009 Çarşamba

SAYISTAY KAMPI

Bu yil son anda bir degisiklikle sayıstay kampina gittik tatile. Hic bilmedigim biryere gitmenin verdigi sıkıntıyla oldukca fazla esya goturmusum. Biz misafir olarak gittigimiz icin konuklardan hicbirisini tanimiyorduk. Biraz format disina cikarak sizlere bu mekandan bahsetmek istiyorum.
Beklemedigim bir sekilde dinlendigim bir yer oldugunu soyleyerek oncelikle guzelliklerinden bahsedecegim. Mekan olarak oldukca genis bir alanda cicekli behcelerin arasinda tertemiz bir yer.
Yemek salonunun uzaktan gorunusu:

Havuzu cok buyuk olmamasina ragmen kalabalik olmadigi icin sıkıntı olmuyor. Ayrica havuz disiplini olan bir mekan. Tertemiz bir havuzu var. Su duzenli olarak tahlil ediliyor. Terlikler disarda cikariliyor ve ayak havuzuna ve dusa girmeden havuza girilmiyor. Havuz sorumlusu bunun takibini yapiyor. Ayrica tuvalet alan disinda ve terlikler disarda oldugu icin tuvaletten gelen kisi yine ayaklari temizlenmeden havuz sahasina giremiyor. Bu konu gittigim bir cok otelde beni rahatsiz ettigi icin ozellikle belirtmek istedim. Ayrica tuvalet aliskanligi edinmemis kucuk cocuklar buyuk havuzuna giremiyor. Yani gonul rahatligiyla yuzebileceginiz bir havuzu var.

Buyuk havuz:

bu da kucuk havuz:

Yemekler alacarte gunleri disinda tek cesit. Ama tabldot falan degil. Corba salata ana yemek meyve ve/veya tatli olabiliyor. Alacarte sectiginiz zaman yemegin sonunda ekstra ucret oduyorsunuz ama oldukca cuz'i bir ucret.


yukardaki resimde sus havuzu, aksamlari yemekten sonra cayimizi burada ictik...

Odalarda tv yok, yemek salonunun kenarinda buyuk bir tv var sadece. Odalarin hepsi klimali degil, biz haziran doneminde klimasiz odada cok rahat kalabildik. Sicak sorunumuz olmadi. Odalara gunes dusmeyecek sekilde planlanmis. Odalarda buzdolabi mevcut. Ailece gidecekseniz, icice iki oda veriyorlar. Yalniz onemli bir sorun var, nevresim vermiyorlar. Havlu ve nevresim ihtiyacinizi kendiniz goturuyorsunuz. Bence boyle bir tesis icin buyuk eksiklik... Ayrica kaldigimiz bir hafta internetten mahrum kaldik diyebilirim. Tesiste kablosuz baglanti olmadigi gibi yandaki otellerden birisi faal olmadigi icin, digeri de nedense cekmedigi icin interetten mahrum kaldik. Tesisin disinda yoldan ana yoldan giriste oldukca kucuk bir internet salonu vardi ve acil islerimizi orada halledebildik...
Bizim gibi nasil bir yere gittigini bilmek isteyenler icin yazdim bu yaziyi da. Biraz gecikti ama ancak yukleyebildim resimlerimi:)
Efendim iyi tatiller:)

18 yorum:

Bocuruk dedi ki...

Yeldacım, güzel bir tatil yeri:) Tv ve internet olmaması bir yerde daha iyi, tam dinlenme oluyor.
Bu arada midye tatlısındali limon tatlının şurubu için. Epeydir yapmadım ben de. Yorum gelince sayfaya baktım ve canım istedi. İşten gidilince de yapılmaz ki :(
Sevgilerimle...

Bocuruk dedi ki...

Bu arada yeşil biberlerim hazır, Cumaovasındaki çaycı abla yarın da kırmızı biber getirecek. Veee senin tarifini yapacağım kısmetse. Deeee 1 hafta nasıl geçecek?

Yelda Özyurt dedi ki...

merhaba BOCURUK,
evet haklisin gercekten dinlenmenin sebebi bu olabilir:)

biberlere gelince simdiden afiyet olsun:)
Bugun bir arkadasim telefonla tarif istedi, 1 hafta sonra yiyeceksin dedigimde olmaz o-la-maz, bekleyemem ben bu aksam da yiyecegim dedi:) bakalim yenecekmi:)

Tijen dedi ki...

Yelda, senin şu biber ziyafetinden bahsettim geçen gün blogda bilmem gördün mü? Ben de yapmaya niyet ettim ya bakalım ne zaman sıra gelecek!

Bocuruk dedi ki...

Yelda çok haklısın. Şöyle bir karışıklık olmuş. Limon malzeme listesinde de görüldüğü gibi şurup için. Ancak ben kabartma tozunu hep 1-2 damla limonla köpürtürüm. O alışkanlıktan dolayı öyle yazmışım. Yani kabartma tozunun üzerine 1-2 damla limon olsa da olur, olmasa da. Ellerine sağlık, afiyet olsun sizlere:)
Sevgilerimle...

gökçe dedi ki...

Merhabalar,
Neredeki Sayıştay kampı acaba bu bahsettiğiniz?

Yelda Özyurt dedi ki...

GOKCE, merhaba

Bu kamp Alanya'da idi..

medret dedi ki...

telefon numarası nedir

Unknown dedi ki...

Denizi sigdan basliyormu

Adsız dedi ki...

sakın gitmeyinnnnn yada güvenmiyorsanız yer falan ayıtrmadan gıdıp gorun zaten kacacaksınız

Yelda Özyurt dedi ki...

BU post 6 yıl önce yayınlanmıştır. O zamanki durum için geçerlidir yazdıklarım. Yaşadığınız sorunları paylaşırsanız gitmeyi düşünenlere yol gösterir..

Adsız dedi ki...

Merhabalar... Sayıştay Kampı ile görüşme yapmak için oraya ulaşabileceğim bir numara var mı?

Yelda Özyurt dedi ki...

Merhabalar , malesef ben gideli çok olduğu için numara yok. Yorumunuzu görüp paylaşan olur belki...

Yelda Özyurt dedi ki...

Merhabalar , malesef ben gideli çok olduğu için numara yok. Yorumunuzu görüp paylaşan olur belki...

Adsız dedi ki...

Her sene gittiğim bir kamp hala Aynen Yelda hanımın anlattığı gibi sıkıntı yok.Yorum yapan arkadaş neden kaçmış onu da anlamadım..:)


Yelda Özyurt dedi ki...

Bilgi için teşekkür ederim 😊

Aylin dedi ki...

Odalarla ilgili bilgi fotoğraf bulamadım geniş mi temiz mı vs

Yelda Özyurt dedi ki...

Aylin hn., bizim kaldığımız yer içiçe 2 oda idi; çocuklarla gayet rahat etmiştik. Temizlik konusunda sorun yaşamamıştım ama biz gideli çok zaman oldu. Şuan ki düzen nasil bilemiyorum...

çilekli arama motoru